Facebook ontwerp en Facebook acties

Creatieve concepten - facebook ontwerp

Maak indruk op je klanten via Facebook!

Facebook groeit razendsnel en daarmee steeds interessanter en relevanter voor je onderneming. Mond-tot-mond reclame is een krachtig middel om klanten te bereiken en op Facebook verspreiden berichten zich razendsnel. Het is nu tijd om te beginnen met een eigen zakelijke Facebook pagina. Wij zorgen ervoor dat je pagina een professionele uitstraling krijgt.

Mond-tot-mond reclame
Profiteer van mond-tot-mond reclame want de mening over een product of dienst telt op Facebook!
Meer omzet
Goede reputatie op Facebook zorgt voor meer klanten en omzet. Als je klanten op Facebook zitten moet je onderneming daar ook actief zijn.
Enorm bereik
Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld! Heel veel Nederlanders zijn momenteel actief op Facebook waarvan het merendeel ook dagelijks actief is.

Wat is bij een Facebook pagina ontwerp inbegrepen?

Facebook Page Design bestaat uit:
Aanmaken
Wij maken je Facebook account voor je aan en helpen je met het claimen van de juiste Facebook-url (zoals www.facebook.com/compra).
Ontwerpen
Voor je Facebook pagina ontwerpen wij je profiel en omslag afbeelding, eigen iconen en je onderliggende Facebook pagina's (tabs).
Advies
Ook geven wij advies en ondersteuning over de inrichting van je eigen Facebook pagina met onderliggende pagina’s.

Ook kunnen we de LIKE & Share acties voor je verzorgen en je social media pagina onderhouden. Hiervoor zijn strippenkaarten verkrijgbaar.

Meer weten? Mail ons!

fullservice-reclamebureau

Hoe gaan we te werk? Lees hier het huisstijl stappenplan >>

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor een optimale beleving van de website. Klik op de button Accepteren als je akkoord bent.
Accepteren
x