WordPress berichten (blog) kun je inplannen!

WordPress berichten (blog) kun je inplannen!

WordPress tip: Plan in wanneer je blogberichten worden gepubliceerd Tip: Schrijf je blogberichten op een rustige moment en plan in wanneer de berichten worden gepubliceerd! Plan in wanneer je blogberichten worden gepubliceerd Er zit standaard bij elke WordPress website een functie waarmee men kan instellen wanneer een bericht op de website word geplaatst. Ook ideaal(…)

Meer

Kleuren bepalen je omzet!

Kleuren bepalen je omzet!

Een eerste indruk is zo gevormd. Maar wist je dat tussen de 62% – 90% van die indruk wordt beïnvloed door uitsluitend kleur? (bron: Institute for Color Research) Kleur beïnvloedt ons gedrag in het dagelijks leven sterk. Psychologische kleurassociaties Onderstaand een overzicht van de positieve en negatieve kleurassociaties van een aantal kleuren. Met deze psychologische(…)

Meer

HET VERSCHIL TUSSEN RGB, PMS EN CMYK

HET VERSCHIL TUSSEN RGB, PMS EN CMYK

Klanten vragen ons vaak wat het verschil is tussen RGB en CMYK kleuren. Of waarom kleuren op een beeldscherm en op drukwerk zoveel afwijken. Juist omdat ze zoveel afwijken is het belangrijk het verschil goed te weten, zodat wij als reclamebureau deze goed aanleveren en je drukwerk zal voldoen aan je verwachtingen. RGB VERSUS CMYK(…)

Meer

Waarom 300 DPI in drukwerk

Waarom 300 DPI in drukwerk

Ik krijg vaak de vraag waarom 300 DPI voor drukwerk nodig is. Hier leg ik uit waarom. Wat is DPI? Deze term drukt de kwaliteit en scherpte van een afbeelding uit en geeft de dichtheid van het aantal beeldpunten, of pixels, aan. Resolutie wordt gemeten in dpi: dots per inch. Wie wel eens een afbeelding(…)

Meer

Google zet vol in op de mobiel

Google zet vol in op de mobiel

  Op 26 februari 2015 kondigde Google een belangrijke wijziging in de mobiele zoekresultaten aan. Per 21 april 2015 zal er meer gewicht worden gegeven aan het feit dat een website geschikt is voor mobiele weergave. Met als gevolg dat de mobiele zoekresultaten er dus anders uit zullen zien dan de zoekresultaten op desktop. Moet jij(…)

Meer

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor een optimale beleving van de website. Klik op de button Accepteren als je akkoord bent.
Accepteren
x